Hinnasto

Aloitetaan siitä, että otat minuun yhteyttä. Voit soittaa, laittaa viestiä, sähköpostia tai whatsappia. Ehdotan sinulle keskusteluaikaa, joka voidaan järjestää molemmille sopivana ajankohtana puhelimitse, videopuhelulla tai ihan kasvotusten. Tämä ensimmäinen noin 30min tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään. Hinta tutusmiskäynnille on 30€.

Jos päädymme lyhytterapian tai psykoterapeuttisen hoidon aloittamiseen, sovitaan hoidon pituus ja seuraavan käynnin ajankohta.

HUOM. Voimme sopia vastaanoton myös etänä


¤ RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA 75€ /45min (vapaita aikoja)

¤ PSYKOTERAPEUTTINEN KESKUSTELUAPU 75€ /45min (vapaita aikoja)

¤ KOULUTUSPSYKOTERAPIA 60€ /45min (täynnä, seuraava mahdollisuus koulutuspsykoterapiaan syksyllä 2024)

Laskutus voidaan sopia joustavasti esim 1xkk tai osissa.

Psykoterapeuttinen keskusteluapu 45min    

75€ 

Kognitiivis-analyyttisen psykoterapian menetelmin keskusteluapua elämän haastavissa tilanteissa. Hoidon pituus noin 20-40 kertaa, myös pidempi hoitosuhde mahdollinen. Tapaamiskerrat noin kerran viikossa tai kahden viikon välein. Mahdollisuus terapiaan myös etänä. Aikuisille sekä 13-17 vuotiaille nuorille.

Koulutuspsykoterapia 45min     

60€

Kognitiivis-analyyttista aikuisten ja nuorten koulutuspsykoterapiaa. Sovitaan 20 tai 40 kerran hoitokokonaisuus. Tapaamiset kerran viikossa läsnä, soveltuu aikuisille ja 13-17 vuotiaille nuorille.

huom. tapaamiset nauhoitetaan opiskelijan koulutusta varten (asiakkaan suostumus)

Koulutuspsykoterapiassa on vahva yliopiston tuki ja psykoterapiaopiskelija käy hoitoon liittyviä asioita läpi omassa työnohjauksessa, yhdessä kouluttajapsykoterapeutin kanssa.

Lyhytterapia 45min                                                                      

75€ 

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmin avaamme yhdessä solmuja, joita on päässyt syntymään. Sovitaan tapaamiset joustavasti.

Soveltuu loistavasti myös lahjakortiksi; kysy lisää!

"Suurin hyvä, minkä voit tehdä toiselle, ei suinkaan ole rikkauksien jakaminen hänen kanssaan. Se on hänen omien rikkauksiensa paljastaminen hänelle itselleen." - Benjamin Disraeli