Hinnasto

Aloitetaan siitä, että otat minuun yhteyttä. Voit soittaa, laittaa viestiä, sähköpostia, snapchattia tai whatsappia. Ehdotan sinulle keskusteluaikaa, joka voidaan järjestää molemmille sopivana ajankohtana puhelimitse, videopuhelulla tai ihan kasvotusten. Tämä ensimmäinen noin 30min tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään. Hinta tutusmiskäynnille on 30€.

Jos päädymme lyhytterapian koulutuspsykoterapian tai psykoterapeuttisen (opisk) hoidon aloittamiseen, sovitaan seuraavan käynnin ajankohta ja valitaan sinulle sopiva hoitomuoto.


HUOM. Voimme sopia vastaanoton myös etänä (paitsi ei koulutuspsykoterapia)

Psykoterapiaopiskelijan vastaan0tto 45min     

60€ (sis. alv)

Kognitiivis-analyyttisen psykoterapian menetelmin keskusteluapua elämän haastavissa tilanteissa. Hoidon pituus noin 20-40 kertaa, noin kerran viikossa tai kahden viikon välein. Mahdollisuus terapiaan myös etänä. Aikuisille sekä 13-17 vuotiaille nuorille.

Koulutuspsykoterapia 45min

60€ (sis alv)

Kognitiivis-analyyttista aikuisten ja nuorten koulutuspsykoterapiaa. Sovitaan 20 tai 40 kerran hoitokokonaisuus. Tapaamiset kerran viikossa läsnä, soveltuu aikuisille ja 13-17 vuotiaille nuorille.

huom. tapaamiset nauhoitetaan opiskelijan koulutusta varten (asiakkaan suostumus)

Koulutuspsykoterapiassa on vahva yliopiston tuki ja psykoterapiaopiskelija käy hoitoon liittyviä asioita läpi yhdessä kouluttajapsykoterapeutin kanssa.

Lyhytterapia 45min

75€ (sis alv.)

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmin avaamme yhdessä solmuja, joita on päässyt syntymään. Sovitaan tapaamiset joustavasti.

Lyhytterapia 45min

5 kerran setti 350€

10 kerran setti 670€

15 kerran setti 975€

(Hinnat sis. alv)

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian ennaltasovitut hoitokokonaisuudet. Hinta sisältää kotona tehtäviä materiaaleja sekä kuvautaideterapian käyttöä. Soveltuu loistavasti myös lahjakortiksi; kysy lisää!

"Suurin hyvä, minkä voit tehdä toiselle, ei suinkaan ole rikkauksien jakaminen hänen kanssaan. Se on hänen omien rikkauksiensa paljastaminen hänelle itselleen." - Benjamin Disraeli