Tietoa minusta

Monimuotoisuutta ja ihmisarvoa kunnioittava kuuntelija, 

joka kohtaa ihmisen omana itsenään.


Arvoni

Rakkaus, vapaus, oikeudenmukaisuus, tasa-arvo, turvallisuus, luovuus, kiitollisuus, hyväntahtoisuusElämä ei ole sitä, mitä sen oli määrä olla. Se on mitä on. Ratkaiseva on se tapa, jolla suhtaudut siihen.

-Virginia Satir-

Moikka!

Kiva että olet päätynyt minun nettisivuilleni.

Todennäköisesti etsit terapeuttia itsellesi ja pohdit, millainen henkilö sivujen takana on. Hyvin lyhyesti sanottuna olen keski-ikäinen äiti, terapia-yrittäjä, esihenkilö ja toki ystävä, tytär ja oman tien kulkija. Asun Jyväskylässä, juureni tosin tulevat Äänekoskelta ja laajemmalti ne ulottuvat Karjalaan ja Pohjanmaalle.

Työurallani olen saanut tehdä töitä 10vuotta psykiatrisella osastolla ja nuorten ja aikuisten mielenterveyskuntoutujien asumisyksikössä. Olen myös toiminut 10 vuoden ajan lähiesihenkilön roolissa ikäihmisten, vammautuneiden ja kehitysvammaisten asumisyksiköissä. Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti koulutus toi minut yrittäjyyden äärelle, joka on minulle tuttua, tulenhan yrittäjäperheestä.

Syksyllä 2023 aloitin Helsingin Yliopiston lääketieteellisessä opinnot psykoterapeutiksi. Koulutusohjelmani on kognitiivis-analyyttinen (KAT) aikuisten ja nuorten yksilöpsykoterapia.

Perheeseeni kuuluu mies ja neljä lasta, joista kaksi asuu jo omillaan. Lisäksi meillä asustaa coton de tulear Yoda (Terapiakoira-Jorma) sekä leopardigekko Lime. Aika menee mukavasti perheen ja ystävien parissa. Työt, opinnot ja harrastukset pitävät sopivan kiireisenä. Pidän arvossa myös omaa aikaa ja pyrin löytämään aikaa palautumiselle. Minulle on tärkeää elää ja tehdä töitä omien arvojeni mukaisesti.

Luonteeltani olen positiivinen, innostuva, innostava, ystävällinen, intuitiivinen ja luova. Minusta on sanottu, että minulle on helppo puhua ja että suhtaudun asiaan kuin asiaan ratkaisukeskeisesti ja empaattisesti. Minulle ihmisten monimuotoisuus ja kaikkien ihmisarvo ja tasa-arvo ovat sydämen asia. Terapeuttityössä tärkeää itselleni on luottamus, vastavuoroisuus, turvallisuus sekä voimavarojen yhdessä etsiminen ja löytäminen. Minun työskentelyssä näkyy empaattisen ja turvallisen tilan luominen, jotta tunteet saavat luvan tulla esille.

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, sydämellinen ja aito oma itseni. Voimme keskustelun tukena käyttää yksilöllisesti mm. tunnekortteja, mindfulness-harjoituksia tai kuvataideterapiaa. 

Toivottavasti kuulen mitä sinulle kuuluu ja kuinka voin auttaa sinua elämäsi haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan lisää teekupposen äärellä.