Ylpeyttä ja kapinaa

01.07.2023

Tänään Pride-viikko huipentuu yhteiseen marssiin. Marssi ihmisoikeuksien puolesta tuntuu tänäpäivänä erityisen tärkeältä ja merkitykselliseltä. Teemana marssille on 2023 riemu ja kapina. On mahtavaa että juuri nämä teemat ovat valikoitununeet Pridelle. 

Riemuitsemista ei koskaan ole liikaa! Mistä sinä riemuitset? Mikä saa sinun sielusi hyrisemään riemusta ja pirskahtelemaan niin, että se tuntuu sisällä kuplintana ja näkyy ulos valona ja voimana? Näyttäkää riemua ulos ja jakakaa sitä muille, maailma tarvitsee iloa ja riemua ja sitä saa ja pitää näyttää myös muille. 

Minkä puolesta olet valmis kapinoimaan? Mitä et voi katsoa läpi sormien? Kapina on tervetullutta niin yhteiskuntaan kuin sinulle itsellesi. On hyvä pohtia miettimään millaista elämää elät, onko se Sinunnäköistä? Mitä näet ympärilläsi, millaisessa maailmassa elät? Kapinoi rohkeasti niiden arvojen puolesta joihin uskot, älä tyydy vähempään.

Jos sinun oli vaikea vastata siihen, mistä riemuitset ja minkä puolesta olet valmis kapinaan, ei kannata olla huolissaan. On hyvin yleistä olla hukassa omien arvojen kanssa ja usein omat arvot muuttuvat, joten niiden äärelle on tärkeä pysähtyä. Kun omat arvot ovat selkeät, voit katsella niitä ylpeydellä, riemun ja kapinan aiheet kirkastuvat ja voit elää elämääsi kuin itse haluat; omana täydellisenä itsenäsi. 

Ylpeydellä muutetaan maailmaa!