Terapiapalvelu MieliAvain

30.06.2024

Hei kaikille, haluan jakaa kanssanne jännittäviä uutisia ja samalla kertoa hieman matkastani terapeuttina. Kuten osa teistä saattaa tietää, yritykseni tunnettiin aiemmin nimellä Tiina Saarikoski, mutta nyt olen ottanut käyttöön uuden nimen: Terapiapalvelu MieliAvain. 

Miksi nimen vaihto? 

Yrityksen nimen vaihto ei ole päätös, jonka tein kevyesti. Se perustui useisiin pohdintoihin ja näkemyksiin siitä, miten haluan yritykseni kehittyvän ja mitä arvoja haluan sen edustavan. Noin puolitoista vuotta sitten, kun perustin yrityksen, nimipäätös oli vaikea. Suunta oli silloin jo selvillä, mutta kokonaisuus vielä haki paikkaansa ja oma nimi vaikutti parhaalta vaihtoehdolta. Nyt oli oikea aika vaihtaa yrityksen nimeä ja syitä siihen oli monia.

1. Laajentuminen ja kasvu: Uusi nimi kuvastaa paremmin laajentunutta palveluvalikoimaa. Terapiapalvelu MieliAvain tarjoaa nyt monipuolisia terapiamuotoja, kuten kognitiivis-analyyttistä koulutuspsykoterapiaa, ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja kuvataideterapiaa. MieliAvain tuottaa myös palveluja yrityksille ja yhteisöille. Osa yrityksen toiminnasta ohjautuu myös sosiaalisen median sisällön tuottamiseen tavoitteena tuoda mielen hyvinvointia mahdollisimman laajalle alueelle.

2. Selkeys ja saavutettavuus: Halusin, että yritykseni nimi olisi helposti muistettava ja tavoittaisi laajemman asiakaskunnan. MieliAvain-nimi kuvastaa hyvin sitä, että terapia voi olla avain mielen hyvinvointiin ja elämänlaadun parantamiseen. 

3. Arvot ja missio: Uusi nimi heijastaa myös yritykseni arvoja. Avaamme yhdessä mielen lukkoja ja löydämme yksilöllisesti sopivia avaimia. Terapiapalvelu MieliAvain edustaa rakkautta, vapautta, oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa, turvallisuutta, luovuutta, kiitollisuutta, hyväntahtoisuutta, inhimillisyyttä ja ihmisoikeuksia. Arvot näkyvät myös sosiaalisen median sisällössä.

Mitä Terapiapalvelu MieliAvain tarjoaa? 

Yritykseni tarjoaa kattavan valikoiman terapiapalveluja, jotka on suunniteltu auttamaan erilaisissa mielen haasteissa ja elämäntilanteissa. Tarjoan asiakkaille: 

- Kognitiivis-analyyttistä koulutuspsykoterapiaa, jossa keskitytään ymmärtämään ajattelumalleja ja niiden vaikutusta tunteisiin ja käyttäytymiseen. 

- Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, joka auttaa löytämään konkreettisia ratkaisuja ja uusia näkökulmia elämän haasteisiin. 

- Kuvataideterapiaa, jossa luovuus ja itseilmaisu ovat keskiössä. 

- Mielen hyvinvoinnin räätälöityjä palveluja yrityksille ja yhteisöille.

Lisäksi sovittaessa mukana on Terapiakoira Jorma (opisk), joka tuo iloa ja tukea asiakastapaamisiin.

Katse tulevaisuuteen 

Uusi nimi, Terapiapalvelu MieliAvain, on merkki uudesta alusta ja kasvusta. Olen innoissani jatkamaan tätä matkaa kanssanne ja tarjoamaan tukea ja apua mielen hyvinvoinnin parantamiseksi. Kiitos, että olette osa tätä yhteisöä niin sosiaalisessa mediassa kuin asiakkaana ja yhteistyökumppanina.

 Lämpimin terveisin, Tiina Saarikoski, Terapiapalvelu MieliAvain