MUUTTO PALOKKAAN

18.02.2024

Tämän blogin kirjoitan innokkaissa, odottavissa ja kiitollisissa tunnelmissa; huomenna 19.2.2024 pääsen aloittamaan terapiatyötä uusissa toimitiloissa. Olen todella onnellinen, että @terapeuttisusannakokko löysi näin upean paikan ja pyysi minua jakamaan tilan hänen kanssaan. Kiitos vielä.

 

Erityisen kiitollinen olen siitä, että saan jakaa terapiatilan juuri Susannan kanssa. Hän on ihmisenä ja terapeuttina lämmin, kuunteleva ja vuorovaikutuksessa erittäin aktiivinen ja läsnäoleva. Meidän arvot kohtaa ja me molemmat halusimme rakentaa terapiatilasta turvallisen, lämpimän ja helpostilähestyttävän. 


Susannan kanssa jaamme tilan niin, että pidämme vastaanottoa eri päivinä. Minulla tila on käytössä yleensä ma, ti ja to iltaisin. Toki sitten sovitaan muuta jos on tarvis. Terapiahuoneen lisäksi paikasta löytyy tilavat ja viihtyisät odotustilat ja wc. Samoissa tiloissa toimii @marinjooga ja @ellusway. Tuparit ja avoimet ovet on suunnitteilla toukokuulle, niistä lisää myöhemmin.


Susanna pitää ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, jota opiskelee. Minulle on myös mahdollista tulla ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan, sekä terapiaan, jota teen kognitiivis-analyyttisen psykoterapian viitekehyksestä (opiskelija, ei vielä kela-tukea). Asiakkaaksi otan mielellään aikuisten lisäksi myös 13-17 vuotiaita nuoria, kysy rohkeasti lisää!


Vastaanotto on Palokan keskustassa, Palokan nuokkarin vieressä. Julkisilla pääsee kätevästi ja auton voi jättää Palokan S-marketin parkkipaikalle. Kaupan kulmalla on kukkakauppa, siitä vielä kävely rakennuksen kulmalle, sieltä löytyy ovi joka on auki, sit portaat ylös ja pimputtamaan ovikelloa jossa lukee SAARIKOSKI. 
 

Toivon että kohtaamme terapian merkeissä, teekupposen äärellä. Kysy vapaita aikoja vaikkapa whatsapilla tai sähköpostilla: 

040-9609551 
saarikoski.tiina@gmail.com 
 

#lyhytterapia #psykoterapia #Ratkaisukeskeinen #kognitiivisanalyyttinenpsykoterapia #palokka #jyväskylä #keskusteluapu #mielenterveys #terapiakoira #terapiakoirajorma #teehetki #tulppaanit #etoleyksin❤