Iloisia uutisia!

25.05.2023

Kevät on edennyt mukavasti vaihtelevassa säässä ja vaihtelevissa tilanteissa. Mikään ei ole niin varmaa kuin muutos, niin hyvässä kuin pahassa. Muutoksen mahdollisuus saattaa tuoda mukanaan sateen jälkeen auringon tai uupumuksen jälkeen uutta virtaa. Yllättävää kyllä, mutta unelmien sanomisessa ääneen on suuri voima ja merkitys, ennenkaikkea itselleen. Kaikki on mahdollista, kunhan vaan sanoittaa tai kuvittaa omat haaveet ja unelmat. 

Itse koin ihanan muutoksen elämässäni, jotain josta olen jo pitkään unelmoinut. Viimeiset kaksi vuotta olen myös erittäin uutterasti ja useista vastoinkäymisistä huolimatta tehnyt töitä oman unelman eteen. Olen myös sanoittanut omaa unelmaani ja tuonut avoimesti julki; "olisi niin mahtavaa toimia psykoterapeuttina ja auttaa ihmisiä". Muutama viikko sitten sain ilahduttavaa postia, jota piti hetken sulatella; 

Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan dekaani on päättänyt psykoterapeuttikoulutuksen koulutusohjelmiin hyväksyttävistä hakijoista. Sinut on hyväksytty kevään 2023 opiskelijavalinnoissa suorittamaan psykoterapeutin ammattinimikkeeseen johtavaa koulutusta. Opinto-oikeutesi koskee koulutusohjelmaa: Kognitiivis-analyyttinen aikuisten ja nuorten yksilöpsykoterapian koulutusohjelma ajalla 1.8.2023-31.12.2026.

Innostusta, onnea, jännitystä, uusia suunnitelmia ja malttamattomuutta. Hyvä minä!

Taas pieni askel kohti unelmaa, yhtä niistä. Onneksi unelmia riittää eikä varmasti kaikki toteudu, hyvä niin. Mutta tämä unelma on taas vähän lähempänä. Kaiken muutoksen ja vaihtelun lisäksi on hyvä että elämässä on jotain pysyvää ja jotain joka maadoittaa, juurruttaa ja antaa voimaa. 

Oletko sanoittanut omat unelmasi? Oletko koskaan tehnyt unelmakarttaa? 

Mikä sinua maadoittaa? Mistä saat voimaa?