Aarrejahti!

09.07.2023
Taas tuli uusi idea....


Aikomuksena oli maalata lapseni kanssa muutama kivi meidän takapihalle. Siinä pokemoneja ja kettuja maalatessamme tuli mieleeni, että samalla voisimme ilahduttaa myös muita... Kivet on tavallaan myös aika terapeuttisia, voimakkaita ja vakaita. Noh, siitä se idea sitten lähti, mitä jos olisikin TERAPIAKIVIÄ.


Maalasin värikkäitä kiviä ja kiviä, joissa luki esim. OLET TÄRKEÄ tai JUST BREATHE. Halusin, että kuka tahansa ohikulkija voisi ilahtua löytäessään kivan ja värikkään terapiakiven. Hän voi ottaa sen kotiin antamaan voimaa tai jättää sen luontoon ilahduttamaan muita.


Jos sinä löydät minun maalaaman kiven luonnosta, ota siitä kuva ja lähetä minulle esim. whatsapilla tai sähköpostilla. Olisi kiva tietää onko kivet herättäneet tunteita ja onko niitä ylipäänsä löydetty. Minun tekemäksi kiven tunnistaa pohjan tekstistä @terapeuttitiina tai www.tiinasaarikoski.com osoitteesta. Jos haluat jättää nimesi ja osoitteesi, saat minulta postin kautta pienen yllärin. 


Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Toivottavasti viikonloppu on sujunut sopivan rennosti ja uutta viikkoa kohden voi mennä luottavaisin fiiliksin. Pidetään aistit auki ja tarkkaillaan luontoa, kuka ties sieltä voi löytyä vaikka kivoja pieniä terapiakiviä.